maanantai 20. toukokuuta 2013

Uusia hevosia

Sunnuntaina talliin saapui kolme uutta hevosta Tipi, Malwa ja Kwakerfeller. Suureksi harmiksemme kokenut kisakonkari Malwa sairastui kuljetuksen seurauksena kuljetuskuumeeseen. Onneksi saimme eläinlääkärin nopeasti paikalle. Tammalla on nyt voimakas lääkitys päällä ja toivomme, että saamme sen kuntoon. Pitäkää tekin peukut pystyssä tamman paranemiselle.

Tipi on 9v. tamma. Tipi on luonteeltaan kiltti ja ystävällinen. Ratsastaessa Tipi on herkkä ja reipas. Tipille on kertynyt hieman ylimääräisiä kiloja. Tamman tavoitteena olisikin päästä pikimmiten kesäkuntoon. ;)

Tipi

Tipin ratsastus
Kwakerfeller kaipaisi ehkä jotain helppoa lempinimeä? Kwakerfeller on hienosti liikkuva 8-vuotias ruuna. Sen isä on kouluradoilla loistanut Donaukaiser. Toivomme, että myös Kwakerfeller pääsisi näyttämään laatunsa kilparadoilla.

Kwakerfeller

Elegantti ruuna

Tarhaankin päästiin heti ekana päivänä
Malwaa olimme odottaneet malttamattomina. Suru on suuri, jos menetämme tamman heti :/ Kirjoitan nyt kuitenkin esittelyn myös Malwasta. Malwa on 7-vuotias tamma, joka on kilpaillut nuorten hevosten luokkia 110-120cm tasolle asti. Malwalla on korkeutta 168cm, mutta kiltin luonteensa vuoksi se soveltuu myös lasten ratsuksi.

Malwa kisoissa
Malwa kotona lähes 40C:en kuumeessa :/
Kuulette uusista hevosista varmasti paljon lisää, kun ehdimme tutustua heihin paremmin. Kaikki ovat vaikuttaneet ensimmäisinä päivinä fiksuilta ja hyväkäytöksisiltä hevosilta :)

Essi

1 kommentti: