tiistai 7. toukokuuta 2013

Missä meidän varsa viipyy?

Odottavan aika on pitkä. Debbyn varsan laskettu syntymäaika oli jo viikko sitten, mutta vieläkään ei ole varsaa näkynyt. Tässä on jo valvottu ja heräilty monena yönä aivan turhaan. Valvontakameroita meillä on peräti kaksi, mutta kumpaakaan emme ole saaneet toimimaan. Varsavalvojaisia vietetään meillä siis aivan vanhanaikaiseen tapaan.

Liian pitkät jalat?
Facebookiin tupsahtelee päivittäin kuvia vastasyntyneistä varsoita. Harmittavan monta varsaa on myös tänä vuonna syntynyt kuolleena herpes viruksen takia. Täytyy vain toivoa, että Debbyn varsalla olisi kaikki hyvin..


Meillä on tallin Facebook -sivuilla käynnissä kisa, jossa voitte käydä arvaamassa varsan sukupuolta, väriä ja merkkejä. Nyt vaan viimeisetkin hitaat hämäläiset mukaan kisaan! :)

Kaverukset
Alunperin odotimme kahta varsaa tälle vuodelle. Valitettavasti toisen estetammamme Atego's Queenin tiineys keskeytyi jo ennen syksyä. Tamma oli tiineenä orista Catch It Ask. Nyt olemme onneksi toisen tiineyden kanssa päässet jo loppusuoralle.

Sitä on juuri herätty päiväunilta
Lupaan heti päivittää tänne varsauutiset, kun sellaisia saamme :) Siihen asti ei auta, kun odottaa ja toivoa parasta. Pian alkaakin taas uusi 11kk odotus. Sellaista se hevoskasvatus on :)

Essi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti